• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listedeki işe giriş tarihleri ile en yakın işten çıkış tarihini eşleştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Nongeyik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Ekli dosyadaki hatayı giderebilmek için zamanınız var mı? Kişi farklı işyerlerinde çalışması var. Aslında tarihler doğru şekilde geliyor fakat tarih dışındaki diğer veriler hatalı geliyor.

Saygılar,

Konu Sahibi
Sn. Alicimri,

Örnek dosyaya kodu modul olarak eklediğimde ve "a" isimli modülü çalıştırdığımda sorunsuz olarak çalışıyor. Fakat bu modülü içerisinde bir çok modül olan farklı bir dosyada modül olarak eklediğimde sonuçları hatalı veriyor. nedeni ne olabilir?

Konu Sahibi
Çok özür dilerim. Örneklemede hata ettim.

Doğru örnekleme ekli dosyadadır.

Son örnek dosyanda anlamadığım durumlar var.
örneğin. "Bunakopyala" " bulunan " ama "YeniListe" sayfasında bulunmayan 22.06.2018 diye bir tarih var.
Buna benzer bir iki durum daha var.

Konu Sahibi
"Bunakopyala" dan verileri alacak. Listeleyi düzenlemeyi unutmuşum. Olması gereken ve düzenlenen liste ekli dosyadadır.

Konu Sahibi
Sn. alicimri,

Örnek dosyada doğru bir şekilde veriler geliyor. 6000 kişiye ait listede bunu uyguladığımda ise bazı kişilerde hatalı veri geliyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim.

Konu Sahibi
Sn. Alicimri

Örnek olarak ekteki kayıtta hatalı veri var. Şu an bulabildiğim bu.

Kodlarda hata filan yok, Tablonuzda mantık hatası var.
Son gönderdiğiniz dosyadaki aynı kişi işten çıkmadan tekrar işe başlıyor, yada giriş olmadan tekrar işten çıkıyor.

Kodları gözdem geçirdim. Döngü sonu için
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
satırını
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
şeklinde değiştirin.
Her örnek dosyanızda hep yeni durumlar oluşuyor.
"Bunakopyala" sayfasında yukarda dediğim sorunlar olmazsa sorunsuz çalışır benden bu kadar, Kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri