TiOr
Excel Dostu
- Aldığı beğeni
- 210
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Üstatlarım,
Ekli çalışmamda userform2 paramatik raporlama ekranında listbox1 de tarih formatı sorunu yaşıyorum.
Database sekmesinde c sütunu tarih başlığının altında bulunan tarihleri tarih olarak biçimlendiriyorum 44990 böyle rakam veriyor bazıları, sayı yapıyorum ekrana farklı yansıyor, metne çevir diyorum ekrana kimi yansıyor kimi yansımıyor vs.. Bir türlü çözemedim.
Database sekmesinde C sütununu nasıl biçimlendirirsem doğru veriyi userform2 de listbox1 parametrik raporlama ekranında alabilirim?
Veya Listbox için bir kod ile düzenleme yapabilir miyiz?
Bir çok örneği uyguladım ama çözüm bulamadım.
Yani uygulamayı sizlerin de kıymetli desteği ile yaptım kullanıma aldım her şey mükemmel ilerliyor iken sen git bir tarih formatına takıl bütün emek boşa gitsin. Çıldırmamak elde değil.
Çözümü var ise kıymetli desteklerinizi talep eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Excele giriş için;

Ekli çalışmamda userform2 paramatik raporlama ekranında listbox1 de tarih formatı sorunu yaşıyorum.
Database sekmesinde c sütunu tarih başlığının altında bulunan tarihleri tarih olarak biçimlendiriyorum 44990 böyle rakam veriyor bazıları, sayı yapıyorum ekrana farklı yansıyor, metne çevir diyorum ekrana kimi yansıyor kimi yansımıyor vs.. Bir türlü çözemedim.
Database sekmesinde C sütununu nasıl biçimlendirirsem doğru veriyi userform2 de listbox1 parametrik raporlama ekranında alabilirim?
Veya Listbox için bir kod ile düzenleme yapabilir miyiz?
Bir çok örneği uyguladım ama çözüm bulamadım.
Yani uygulamayı sizlerin de kıymetli desteği ile yaptım kullanıma aldım her şey mükemmel ilerliyor iken sen git bir tarih formatına takıl bütün emek boşa gitsin. Çıldırmamak elde değil.
Çözümü var ise kıymetli desteklerinizi talep eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Excele giriş için;
Open Database
Kullanıcı adı: Tuke
Şifre: 12345

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.