• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox koşullu veri çekme ve seçili satırda güncelleme yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

gurcannasuh

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2021 EN
Konu Sahibi
Merhaba,

Aşağıdaki kodlar (CommandButton20) ile listboxa koşullu veri alıyorum.
ListBox1_Click() ile textboxlara veri aktarıyorum. Güncelleme yapmak istediğimde koşullu veri aldığım için sıradakini güncelliyor, seçtiğim satırı güncellemiyor.
Güncelleme yapmaya çalıştığım kodları (Private Sub CommandButton21_Click()) aşağıda paylaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem.

HTML:
HTML:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Dosyalar ektedir.
Kullanıcı modülü olan makrolu. (Kullanıcı 123 şifre 12345 ile giriş yapabilirsiniz)

Konu Sahibi
Listbox'a label değerine göre koşullu veri alıyorum. Listboxtaki veriye çift tıklayıp veri güncellemesi yapmak istiyorum ancak bir türlü yapamadım. Koşullu veri aldığım için listboxta seçtiğim veri excelde hangi sıradaysa onu değiştiriyor koşula bakmaksızın.

Listbox'a bir sütun daha ekleyin, genisligi 0. Oraya hangi satirdan okudugunuzu yazin.
Güncellemede ordan satir numarasini okuyup ona göre güncelleme yapabilirsiniz.
Bilmem sorunu dogru anladim mi.

Konu Sahibi
Aşağıdaki kod ile sıra numarası yazdırıyorum satıra ama çok yavaş çalışıyor. Daha hızlı çalışabilecek kod öneriniz olur mu? Değiştir komutumu da ekliyorum aşağıya.
Teşekkürler,

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Deneyiniz.
Not: Her 2 dosya da aynı klasörde olmalı.

Çözüm
2007-2016 sürüm olmadığından deneyemiyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri