• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox değerlerini sayfaya çağırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Listbox1 de seçmiş olduğum verileri listbox2 de görüntülüyorum.Listbox2 de görüntülenen değerlerin hepsini ise excel sayfa1 a1 hücresinden başlamak üzere a sütününa gelmesini istiyorum.Yalnız burada kaç veri seçmişsem a sutününunda alt alta gelmesini istiyorum.Bununla alakalı kodu bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bu kodu kaydet butonuna yani CommandButton2 nin click olayına kaydedin .. A 19 dan itibaren üç sütuna yani ABC sütunlarına 19 dan aşağıya doğru ekleyecek.
HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba.
Örnek dosya yüklemeniz gerek ya zip yada normal excel formatlarda.
İstediğiniz normalde yapılır.

Listbox 2 nin click olay yordamına şu kodu yapıştırın listbox2 nin üzerini tıklayınca çalışıyor ben denedim.

HTML:
CSS:

Konu Sahibi
Merhaba benim istediğim click yapmadan en son butonla kaydedip sayfa 1 a19 hücresinden başlayıp atmak.Yalnız 3 sütundan oluşuyor.Sizin kodu 3 Sütuna uyarlayamadım .listbox2 de kaç satır varsa sayfa1 a19 dan başlayıp gönderecek.Örnek dosya aşağıdadır.

Bu kodu kaydet butonuna yani CommandButton2 nin click olayına kaydedin .. A 19 dan itibaren üç sütuna yani ABC sütunlarına 19 dan aşağıya doğru ekleyecek.
HTML:
CSS:

Çözüm
Konu Sahibi
HTML:
CSS:
Çok Teşekkür ederim Hocam.Emeğinize sağlık.Sorunsuz çalıştı.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri