• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox da farklı sayfadan verileri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BayraktarDeniz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Öncelikle merhaba herkese...
Benim sorunum şu 4 sayfadan oluşan bir excel tablom var. Müşteri takip programı hazırlamaya çalışıyorum. Excel de bu tür konulara hakim değilim.
Ana sayfaya eklediğim buton a tıkladığımda menü açılıyor. Müşteri ekleme, hareketler ve sorgu butonları mevcut. müşteri ekleme ve hareketlerde herhangi bir problemim yok. ama menüden sorgu butonuna tıkladığımda müşterilerimi sorgulayacak bir form açtım ve sorgu yapılacak sayfa hareketler kısmı açıkken çalışıyor (tasarım Modunda) ama normal durumda işlem görmüyor.
benim sıkıntım Listbox da eklediğim sorgu kısmında Hareketler olarak kayıtlı sayfadan verileri çağıramamak. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Listbox kodumu aşağıda paylasıyorum.

Şimdiden teşekkürler...

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
With ThisWorkbook.Worksheets("HAREKETLER") yazdım ve .Cells(A, 1) gibi önünde nokta olursa bu nokta ThisWorkbook.Worksheets("HAREKETLER") olmuş oluyor umarım anlatabilmişimdir.

HTML:
C#:
With ThisWorkbook.Worksheets("HAREKETLER") yazdım ve .Cells(A, 1) gibi önünde nokta olursa bu nokta ThisWorkbook.Worksheets("HAREKETLER") olmuş oluyor umarım anlatabilmişimdir.

HTML:
C#:

Çözüm
Rica ederim,kolay gelsin ;)
Eğer yavaş olursa konu açarsınız ve dizi ile yapılır basitçe.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri