• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru koşullu biçimlendirme

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

nicotin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
14
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Microsoft Edge 144
Bu tablodaki her ABC satırlarını ayrı ayrı yinelenen değerler olarak koşullu biçimlendirmek istiyorum, bunları tek tek yapabiliyorum. Tablo bazen 1000 satıra kadar çıkıyır. Her Abc satırlarını birbirinden bağımsız tüm tabloyu yinelenen değerler koşullu biçimlendirme yapabilirmiyim.
Örnek olarak tabloda var : Birinci ABC satırı =$C$2:$J$4
İkinci ABC satırı =$C$5:$J$7

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Windows 10 Opera 126
Merhaba.
Örnek dosyadaki renkleri kaldırın. Nerelerde tekrar olunca renklenecekse oralara yinelenen değerler girip o kısmı renklendirerek gösterin.
Gireceğiniz değerler gerçek değerler ile birebir aynı türde olursa daha iyi olur.

A lar kendi aralarında B ler kendi aralarında ve C ler kendi aralarında mı kontrol edilecek yoksa her A,B,C kümesi kendi aralarında mı kontrol edilecek?

Konu Sahibi
Windows 10 Microsoft Edge 144
Merhaba.
Örnek dosyadaki renkleri kaldırın. Nerelerde tekrar olunca renklenecekse oralara yinelenen değerler girip o kısmı renklendirerek gösterin.
Gireceğiniz değerler gerçek değerler ile birebir aynı türde olursa daha iyi olur.

A lar kendi aralarında B ler kendi aralarında ve C ler kendi aralarında mı kontrol edilecek yoksa her A,B,C kümesi kendi aralarında mı kontrol edilecek?
Merhaba, küme olduğu belli olsun diye renkli yaptım, biçimlendirmede renklendirme kırmızı olacak, sorun teşkil etmez diye düşündüm. Her ABC bir küme olacak, örnek dosyaya ilk iki kümeyi yaptım, listede isimler olacak. işin özeti tablodaki her üç satırı bir küme olarak yinelenen değerler koşullu biçimlendirme yapmak istiyorum.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri