• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kopyalanan veriyi User Form dışında yapıştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

can34frht

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba
User form da kopyaladığım bir veriyi komut satırına otomatik yapıştırmak istiyorum. aşağıdaki kod ile veriyi kopyalıyor daha sonra pc de komut sayfasını acıyorum ama oraya veriyi gönderip çalıştıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

nasıl bir komut göndereceksiniz?
komut penceresi açık kalacak mı yoksa kapanacak mı?
mesela çalışacak komutun C sürücüsünde bir klasör oluşturmasını istiyoruz bu durumda komutumuz aşağıdaki gibi olur
KomutCalisacak= "mkdir C:\folder001_Shell_hy"
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
nasıl bir komut göndereceksiniz?
komut penceresi açık kalacak mı yoksa kapanacak mı?
mesela çalışacak komutun C sürücüsünde bir klasör oluşturmasını istiyoruz bu durumda komutumuz aşağıdaki gibi olur
KomutCalisacak= "mkdir C:\folder001_Shell_hy"
HTML:
Kod:
Sayın halily öncelikle teşekkür ederim. paylaştığım kodda, data sayfasından kopyaladığım veriyi açılan komut sayfasına yapıştırmak istiyorum. veriyi, sayfadan kopyalayıp komut penceresini açmayı başardım ama açılan komut penceresine kopyaladığım veriyi nasıl bir kod ile yapıştıracağımı bulamadım. :rolleyes:

Ornek çalışmanızı ekleyip örnek üzerinden açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız

Konu Sahibi
Ornek çalışmanızı ekleyip örnek üzerinden açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız
Örnek çalışmam ekte. kopyala-toplu ping at düğmesine bastığımda A sütunundaki veriler kopyalanmakta ve komut penceresi acılmakta. ben, 2.resimde olduğu gibi açılan koput penceresine CTRL V yapmasını ve komutları yapıştırmasını istiyorum. 2.resimde CTRL V işlemini manuel olarak yaptım.

r1.jpgr2.jpg

elle yapıştır yapınca çalışıyor mu çünkü ben denediğimde hata verdi
her satırın başına kendim Ping eklemek zorunda kaldım
tek başına IP adresi yapıştırınca işlem yapmıyor

kodu aşağıdaki gibi düzenleyip dener misiniz?
HTML:
Kod:

Çözüm
rica ederim iyi çalışmalar)

alternatif olarak
HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri