• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kod ile gün bilgisi getirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese merhabalar, ekteki dosyamda ay olarak ne girersem 13 sütun olusturacak sekılde ay günlerini getirsin istiyorum nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkkür ederim.

Merhaba, sorunuzu tam olarak anlamamakla birlikte, (13 Sütun mu ? Satır mı? ) ekte örnek bir dosya hazırladım.
İnceleyin.

Sayın seng dosyanız ektedir kolay gelsin.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam teşekkür ederim emeğinize sağlık sadece c sütunu da hücredeki veriler olarak tekrarlansın istiyorum güncellediğim zaman 01.01.2023'te karsılıgı boş olacağı için o sütunları da getirebilir miyiz? Teşekkür ediyorum.

Hocam teşekkür ederim emeğinize sağlık sadece c sütunu da hücredeki veriler olarak tekrarlansın istiyorum güncellediğim zaman 01.01.2023'te karsılıgı boş olacağı için o sütunları da getirebilir miyiz? Teşekkür ediyorum.
Sayın seng Sayın Caylak 2 numaralı mesajdaki dosyası talebinizi karşılıyor kontrol eder misiniz?

Evet hocam ama ilk c8:c aralıgını alıyor ben kodun ıcıne bu bılgıerı yazmak istiyorum onu nasıl yapabilirim?
Sayın seng istediğiniz değişiklikleri yaptım.
İyi çalışmalar...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri