Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
korumalı sistem dosyalarında sorun çıkarabilir mesela çöp kutusu gibi
çağırma kodu
HTML: yordam
HTML:
Verdiğiniz kodları excel dosyasına yazdım fakat çalışmadı. kontrol etme imkanınız var mı?hangi dizin yada sürücüyü araştıracaksanız onu yazacaksınız
d sürücüsünü araştıracaksanız
subFList "D:\" yazarsınız
D sürücüsü altında belgeler klasörünün içeriğini araştıracaksanız
subFList "D:\belgeler\" yazarsınız
Dosya çalıştı çok teşekkür ederim.Merhaba
Tekrar kontrol eder misiniz?
Çok teşekkür ederim.Ekteki uygulamayı yıllardır kullanırım. Deneyiniz.
Dosya çalışmadı fakat içerisine yazdığım notlar kısmında yaptığım gibi belirli bir yere kadar çalıştı.![]()
Arşiv - Treeview Dosya Tarayıcısı Örneği
Merhaba arkadaşlar, OCX eklentilerinden MSCOMCTL.OCX kullanılarak yapılan bir treeview örneği. Dosyada yapılmış olan çalışma genellikle kişisel kullanıma yönelik olduğu için sade bırakılmıştır. Kullanıcı ihtiyaçlarına göre düzenleme yapabilir.excelcozum.com
Kontrol eder misiniz?
Bu hazırlanan dosya genel kullanıma yönelik örnek olarak hazırlandı. Sonuç olarak klasör ve dosyaları görmek isteyen kişinin ne için kullanacağını bilmediğimden böyle bir şey yaptım. Bunu paylaşmadaki amacım bu yöntem üzerinden yürüyebilmeniz ve işin geri kalanını kendinize göre düzenlemeniz içindi. Bir benzerini listview ile tasarlamayı düşünüyorum fakat henüz onun için vaktim yok.Dosya çalışmadı fakat içerisine yazdığım notlar kısmında yaptığım gibi belirli bir yere kadar çalıştı.
Notlar kısmına bakmanız mümkün mü?
Hazırlanan dosya dosya içindekileri görmek için çok kullanışlı.Bu hazırlanan dosya genel kullanıma yönelik örnek olarak hazırlandı. Sonuç olarak klasör ve dosyaları görmek isteyen kişinin ne için kullanacağını bilmediğimden böyle bir şey yaptım. Bunu paylaşmadaki amacım bu yöntem üzerinden yürüyebilmeniz ve işin geri kalanını kendinize göre düzenlemeniz içindi. Bir benzerini listview ile tasarlamayı düşünüyorum fakat henüz onun için vaktim yok.
Aslında çok daha kullanışlı yapılabilirdi. Örneğin OpenFolderDialog ile bir butona tıklanır pencere açılır ve açılan pencerede görüntülenmek istenen klasör seçilerek istenen yapılabilirdi.Hazırlanan dosya dosya içindekileri görmek için çok kullanışlı.
Klasör yolunu tanıtmak için kodun içine girmektense buton ile yapılabilir mi ve excel sayfasına aktarılabilir mi?
klasörler isimlerini sayfaya kopyalama butonu ekleyebilir misiniz?
paylaşabilirsiniz