• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü KDV tutarlarının Textboxlara Aktarılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ekteki dosyamda UserForm7 sayfasına alış faturası formu var .Burada sorunum kdv tutarlarını bir türlü textboxlara yazdıramadım.Stok kodu fiş numarası,Grup Kodu ve ismi,Stok adı ,birimi bu alanları rastgele yazabilirsiniz.Tutar ve iskontoları hesaplayabiliyorum

Hesaplama şekli Kdv kısmına kadar verileri yazıyorum Hesapla butonuna tab tuşu ile geliyorum enter tuşuna basıp daha sonra iskonto oranını giriyorum ve enter tuşuna basıp hesaplamayı bitiriyorum .

Sıralı çoklu kayıt yapıyorum o yüzden kdv tutarlarını ayrı ayrı textboxlara yazdırmam gerekiyor.

Excel ile bu düşüncen kısa sürede sıkıntı verir. Veri tabanı kullan. İstersen programını yaparım, düşüncelerinden daha fazlası ile detay

Konu Sahibi
Veri tabanını daha sonra ekleyeceğim programa .Program bir şekilde ilerliyor bu bu kdv için bana yardımcı olurmusunuz .Aklıma gelmişken elinizde çok satırlı verileri filtrelemek için örnek programınız varmı ben şuan function yöntemini kullanıyorum ama arada sıkıntı yaşıyorum bilginiz olsun

Filtreleme tek nesne için ve ardılış takip eden nesneler için yapılır ki bu tek nesne filtresi, kalanların içinde tek nesne filtresi, kalanın içinde tek nesne filtresi şeklindedir. Aynı anda birçok kriterli süzme yapılamaz, yani aranan değer sonuç içinde aranan değer ....... şeklindedir, bir satırın neresinden seçim yaparsan, benzerleri, kayıtların içinde var olduğu kadardır. İşin özü 3 satırlık bilgileri de 3K satırlık veriyide aynı kodla süzersin. Basiti keşmekeşliğe sürükleyen fikirlerden uzak olun

lstfatura_DblClick() içine yapıştır rakamları ve tex isimleri düzenle

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Hocam benim sorunum bu değil ben kdv tutarlarını textboxlara yazdırmak istiyorum .Bir yöntem var deneyemedim vaktim olmadığı için.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri