• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İsmi değişkenlik gösteren excel dosyasından veri almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Herkese merhabalar arkadaşlar, benim her hafta persembe günü hazırladıgım bir excelim var bunu örneğin şuan perşemde ise geçen haftanın perşembesinden bu haftanın çarşambasına olan tarihi yazarak ve ekte paylasacagım diğer formulleri manuel düzenliyorum. Buna bir iyileştirme yapmak istiyorum oda şöyle ; boş halde sadece kendi verilerini doldurmaları için ekteki exceli gönderiyorum onlarda kendi alanını örneğin üretim doldurup gönderiyorlar bende tek tek excelleri indirerek ekteki dosyama kaydedıyorum.. Şimdiden teşekkürler..

Kodu aşağıdaki gibi değiştiriniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Hiç sorunsuz çalışıyor.

Kullanıcı dosyanızda STOK DURUM RAPORU sayfasında
07.04.2021 tarihli 25. satır bulunmadığından güncellemiyor.
Aslında güncelliyor ama 25. satır boş olduğu için veriler boş geliyor.
Her 2 dosya da birebir aynı formatta olmalı.

Konu Sahibi
Hocam ikiside aynı 25 ten baslayacak kodda nasıl duzeltebılırım onu, size gönderdiğim son dosyadaki gibi olacaktı

Konu Sahibi
Hocam şimdi anladım cok özür diliyorum, haklısınız suanda oldu cok cok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun büyük ugrastan kurtardınız beni :)

Kodlara bir hata kontrolü daha ekledim.
Deneme ana dosyanız,
01 ise kullanıcı dosyanız.
aynı klasöre atıp güncelleye tıklayın.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri