• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü işkur typ puantaj

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okancicek

Gold Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
17 Mayıs 2027
Konu Sahibi
Windows 10 Mozilla Firefox 150
Çözüm
okancicek üstat bu dosyasyı ben kendim zamanla geliştirdim. İlk imza sayfası ile başladım .Sonra personel listesi, eğitim, katılımcı derken bu noktaya geldi. Bir göz atın. Kullanmak isterseniz kuallnımı ile ilgili bilgi veririm.
Windows 10 Google Chrome 109
Merhaba ,

Emin olmamak ile birlikte bunları dener misiniz?

G12 sütunu için
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

C12 sütunu için
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bir diğer önemli nokta:
TC numaraları sayı formatında olduğu için başında 0 olan gerçek TC’lerde sorun çıkabilir.
Bu yüzden B sütununu “Metin” yapmanız daha sağlıklı olur.

Windows 10 Google Chrome 135
okancicek üstat bu dosyasyı ben kendim zamanla geliştirdim. İlk imza sayfası ile başladım .Sonra personel listesi, eğitim, katılımcı derken bu noktaya geldi. Bir göz atın. Kullanmak isterseniz kuallnımı ile ilgili bilgi veririm.

Çözüm
Konu Sahibi
Windows 10 Mozilla Firefox 151
Teşekkürler ümit hocam iyi bir çalışma olmuş bunu arşiv olarak saklayayım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri