• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İsim ekleme kısmında hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

dedee06

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba, fatura kısmına cari adı ekleyeceğim ama adı seçerken böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?Ekran görüntüsü 2024-01-02 191316.png

Çözüm
frmFatura.txtCariAdi.Value = lstCariler.SelectedItem.SubItems(1)
yukarıdaki kod ile işleminiz yapılıyor. Cari kod u aynı şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum.
Ayrıca resimdeki gibi compile yapın çıkacak hataları düzeltin
1704219151918.png
Dosya yok. Hatanın ne olduğu nasıl olduğu belli değil. Nasıl çözülebileceğini düşünüyorsunuz

Siz burada ne yapmak istiyorsunuz. Kapalı bir formun text kutusu doldurulamaz.

Konu Sahibi
Şöyle anlatayım, Fatura Ekle kısmına giriyorum sonra Cari Adı kısmının yanındaki "..." kısmına basıyorum cari adını seçince direkt hasta veriyor normalde cari adını oraya yazmasını istiyorum.

cari kodu dediğin yer neresi cariler formunda nerede yazıyor
Cari Adı=yunus

Konu Sahibi
çok özür dilerim, frmFatura kısmında cari kodunun oradaki textbox'adını yazmamışım ama düzelttim yine aynı hatayı alıyorum

yukarıdaki kod ile işleminiz yapılıyor. Cari kod u aynı şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum.
1704219151918.png

Çözüm
Konu Sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 22833
Adnan Bey, çok teşekkür ederim yardımınız için sağolun.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri