ERDALOZ
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 43
- Excel V
- Office 2016 EN
Konu Sahibi
merhaba,
dosyamızda iki listemiz var.
-Soldaki isim listesinde yer alan, eğer sağdaki listede yer alıyorsa oradaki değeri güncellensin.
Örneğin: C her iki listede yer alıyor dolayısıyla "D hücresindeki" değeri 12,31 , "G hücresindeki" değeri 11,20 olarak güncellensin. Yani "D hücresindeki" değeri artık 11,20 olsun.
-Yine örneğin: Sağdaki isim listesinde yer alan ama soldaki listede yer almayan Z ismi, değeri ile birlikte soldaki listeye eklensin.
-Soldaki liste hep alfabetik sıralamada olsun.
Not: "F ve G hücrelerindeki" veriler her gün otomatik veri alarak, güncelleniyor(manuel yazmıyorum)
bunu yapmak mümkünse yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.
dosyamızda iki listemiz var.
-Soldaki isim listesinde yer alan, eğer sağdaki listede yer alıyorsa oradaki değeri güncellensin.
Örneğin: C her iki listede yer alıyor dolayısıyla "D hücresindeki" değeri 12,31 , "G hücresindeki" değeri 11,20 olarak güncellensin. Yani "D hücresindeki" değeri artık 11,20 olsun.
-Yine örneğin: Sağdaki isim listesinde yer alan ama soldaki listede yer almayan Z ismi, değeri ile birlikte soldaki listeye eklensin.
-Soldaki liste hep alfabetik sıralamada olsun.
Not: "F ve G hücrelerindeki" veriler her gün otomatik veri alarak, güncelleniyor(manuel yazmıyorum)
bunu yapmak mümkünse yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.