• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü iki farklı excel sayfasından listviewe2 veri alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arslanbey

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ;

Eklemiş olduğum excel dosyasında miad sayfasındaki verileri listview2 aldırmak istiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Ayrıca tavsiye olarak önceki mesajda eklediğim gibi bu resimde cells yada range gibi yerlere sayfa adlarını yazmanız gerektiği.Başka sayfada Userform açılırsa veriler açılan sayfadan gelir yani istenilen sayfadan gelmez.[a65536] olan yerin başınada sayfa adı eklenecekti görmemişim.Yada with ile noktalar eklenir eklediğim resimdeki gibi önceden.

2.png

Konu Sahibi
Ayrıca tavsiye olarak önceki mesajda eklediğim gibi bu resimde cells yada range gibi yerlere sayfa adlarını yazmanız gerektiği.Başka sayfada Userform açılırsa veriler açılan sayfadan gelir yani istenilen sayfadan gelmez.[a65536] olan yerin başınada sayfa adı eklenecekti görmemişim.Yada with ile noktalar eklenir eklediğim resimdeki gibi önceden.

Ekli dosyayı görüntüle 28969
Dediklerinizi yaptım ama olmadı hangi sayfadaysam o sayfanın verisini çekiyor.

Kodlarınızı kod tagındaki gibi düzenlerseniz olur.
Sizin sorunuz miad sayfasından veri almaktı.
Siz Sayfa1 den almışsınız.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Kodlarınızı kod tagındaki gibi düzenlerseniz olur.
Sizin sorunuz miad sayfasından veri almaktı.
Siz Sayfa1 den almışsınız.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
ListView1 oldu hangi sayfada olursam oluyum sayfa1 verileri çekiyor fakat ListView2 ise hangi sayfa açık ise o sayfanın verilerini alıyor.ListView2 sadece miad sayfasının verilerini çekmesini istiyorum için yardımcı olur musunuz.

Geri