• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücre içindeki farklı verilerin birbirinden ayrılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mehmet8820

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar. Ekte gösterdiğim Excel dosyasının veri kısmındaki satırların sonuç kısmındaki gibi ayrılmasını istiyorum. Yani aynı isimde olan kişilerin dağıtıma çıktığı tarihlerin ayrı ayrı satırlarda olmasını istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Her bir kişinin son satırı raporu aldığım tarihte dağıtıma devam ettiği için gün hesabının o tarihe göre yapmaktadır.

Konu Sahibi
Merhabalar. Ekte gösterdiğim Excel dosyasının veri kısmındaki satırların sonuç kısmındaki gibi ayrılmasını istiyorum. Yani aynı isimde olan kişilerin dağıtıma çıktığı tarihlerin ayrı ayrı satırlarda olmasını istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Her bir kişinin son satırı raporu aldığım tarihte dağıtıma devam ettiği için gün hesabının o tarihe göre yapmaktadır.
toplam kişi sayısı 5000 kişi üzerindedir. ayrıca her bir kişi için toplam 15 satırlık bilgi olabilir. belkide daha fazla. yani toplamdan 5000 satırlık bilgiyi belkide yaklaşık 10 satılık bilgiler ile ayrıştırınca 50000 satırlık bilgi elde etmiş olacağım. teşekkür ederim.

Merhabalar,
Aşağıdaki kodları bunun için kullanabilirsiniz.
Dosya ektedir, deneyin.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri