• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücre doluysa verileri yaz. Dolu hücreleri başka sayfaya alt alta listele

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tukayf

Yeni Üye
Aldığı beğeni
143
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
E1 hücresine yazdığım tarihi B sütununu satırında bulunan verilerin karşısına E sütununa yazsın.
Girdiğim verileri alt alta başka sayfaya listelemek istiyorum. Dosya içerisine gerekli açıklamaları yaptım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Sahibi
Hocam tarih kısmı için çok teşekkür ederim ama diğer soru nedeniyle çözüm işaretlemiyorum.

Onu kaçırmışım dosyaya bakayım yeniden

Yedek için
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Hocam kontrol edebilir misiniz hata veriyor. Sayfa adlarını da değiştirdim ama yine hata verdi

bendeki dosyayı vereyim
sorunsuz çalışıyor kontrol eder misiniz

Çözüm
Konu Sahibi
O zaman sizdeki dosyadan devam edeceğiz hocam bendekinde çalışmadı anlayamadım. Çok teşekkür ederim. Hocam veri girerek deneyebilir misiniz sizin dosyada da hata verdi.

örnekde 42 adet veri var hata vermededen kopyaladı ama
ne hatası veriyor yazabilir misiniz

Konu Sahibi
Şu an hata vermiyor. Anlayamadım umarım benlik bir hatadır. Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.

Rica ederim. inşallah hatasız devam edersiniz. kolay gelsin

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri