• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü hazır makro koduna ilave

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERDALOZ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
43
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
Merhaba, ekteki dosya makrosu daha önce bir arkadaş tarafından oluşturulmuştu. iki yardım almam gereken konu var;

1) LISTE çalışma sayfasına b6:d7 bölgesindeki hücrelere ben ilave bilgiler girdim.
Aktar tuşan basıldığında yine bunu GUNLUK çalışma sayfasındaki karşılık gelen yerlere yine değer olarak kopyalayıp, yapıştırmasını istiyorum.
not: LISTE çalışma sayfasında a1 hücresini manuel olarak değiştirdiğimde ona göre göre karşılığını bulup, kopyala&yapıştır yapıyor.

2)Benim dosyamdaki isim listesi çok uzun olduğundan aktar makrosunu çalıştırdığımda ort. 5 dakika sürebiliyor, bu süre normal mi?

Teşekkürler.

Şu şekilde deneyin
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
2. Madde için normal değil uzun sürmesi örneğe göre konuşuyorum. Eğer ki başka formül ve sayfalar mevcut ise bunlar etkiler. Ancak bu makro işleminizi yavaşlatmaz oldukça kısa sürer

Günlük sayfasının 6. sütunundan başlamak üzere x değer alır Liste sayfasından da 2. sütundan değer alabilmesi için x den 4 sütun çıkararak bilgi almasını sağladık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri