• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

username

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
merhaba abilerim bir sorum olacaktı düzenle dediğimde caride düzenleme yapıyor ama genelde en üstte alan kaydı düzenliyor fiş numarasına ait her iki tarfdada yani carinin içinde ve genelde yer alan fiş numarasına ait veriyide düzenlemesini istiyorum birde silme işlemi yaptıgımda tüm satırı siliyor ben sadece j sutubnuna kadar silme işlemini yapmasını istiyorum çünkü j den sonra ödeme bilgileri yer alıyor bunları nasıl yapabilirim
düzenle kodları burda
HTML:
JavaScript:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Abey bir zahmet edip videoyu izleyin Türkçe.
İzlemeniz faydanıza.Ben önceden izlemiştim.Artık biraz kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Merhaba aayın abey önceki konunuzda onca kod yazmıştım hiçmi işe yaramadıda aynı eski kodları kullanmakta ısrar ediyorsunuz yazmadan duramadım mobilden kıdları görünce ve 1 saatlikte video çekip yüklemiştim youtubeye.
Yardım eden olsa anladıpım yine boşa uğraşmış olacak diye düşünüyorum.

Konu Sahibi
Merhaba aayın abey önceki konunuzda onca kod yazmıştım hiçmi işe yaramadıda aynı eski kodları kullanmakta ısrar ediyorsunuz yazmadan duramadım mobilden kıdları görünce ve 1 saatlikte video çekip yüklemiştim youtubeye.
Yardım eden olsa anladıpım yine boşa uğraşmış olacak diye düşünüyorum.
abim benim cariyi sildiğinde yeni bir cari eklediğinde olmuyor sanırım iyi ifade edemedim çok çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsun allah razı olsun senden bir caride değişiklik yaparken genel sayfasındada değişiklik yapmak istiyorum onu nasıl yapacaz anasayfa da değil

Rica ederim,sizdende.
Üstad ben yardımcı olamayacağım tekrar tekrar aynı kodları yazamam zaten yazılı idi.
Eğer önceki konudaki eklediğim kıdlara göre kınu açsaydınız yardımcı olmaya çalışacaktım.
Kolay gelsin arkadaşlar ilgilenir müsait olanlar ben şimdi başka konu ile ilgileniyorum kendi açtığım bir konu.

Konu Sahibi
Rica ederim,sizdende.
Üstad ben yardımcı olamayacağım tekrar tekrar aynı kodları yazamam zaten yazılı idi.
Eğer önceki konudaki eklediğim kıdlara göre kınu açsaydınız yardımcı olmaya çalışacaktım.
Kolay gelsin arkadaşlar ilgilenir müsait olanlar ben şimdi başka konu ile ilgileniyorum kendi açtığım bir konu.
peki bir aktif sayfada düzenleme yaparken o düzenlemeyi data sayfasındaki düzenleme yapılacak satırı nasıl bulup ordada düzeltme yapabiliriz burada takılıyorum sizim kodları ona göre düzenliyorum ama olmuyor bunda yardımcı olurmusunuz

peki bir aktif sayfada düzenleme yaparken o düzenlemeyi data sayfasındaki düzenleme yapılacak satırı nasıl bulup ordada düzeltme yapabiliriz burada takılıyorum sizim kodları ona göre düzenliyorum ama olmuyor bunda yardımcı olurmusunuz
Tekar bakıyorum şimdi.

Sayın abey dosya eklemişsiniz ve Anasayfa var Genel adında sayfa yok.

Tekrar yazıyorum ANASAYFA daki satır numara için resimdeki gibi yapın y olanı.

Eğer C1 deki Anasayfada yoksa sonuç sıfır verir ona göre şart yazarsınız varsa msgbox olan satırı silip güncelleme kodlarını oraya yazın.
1.png

Abey bir zahmet edip videoyu izleyin Türkçe.
İzlemeniz faydanıza.Ben önceden izlemiştim.Artık biraz kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri