okinava14
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 128
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese kolay gelsin.
Sorunum aslında daha önce hallolmuştu fakat düzenlemeler esnasında tekrar sorun oluşturdum ne yaptımsa düzeltemedim. Yardımlarınız bekliyorum üstatlarımdan.
Gelelim sorunuma:
Form yeri:"B1_GorevListe"
"Gorevler" sayfasında bulunan verilerin 5.sütun "GÖREV SAATİ" baz alınarak tarihe göre sıralama yapması.
Yeni kayıt yada kayıt güncelleme yaptığımda sıralamayı rasgele bozuyor.
Buna köklü çözüm bulabilecek varmı acaba?
Not: (İşlemler Excelden değil form üzerinden olacak)
Sıra nolarıda bozulmayacak yani sıra no larda sıralı kalacak. Ara tarihten bir görev güncelleme yapılınca yada araya yeni görev eklenince tarih ve sıralaması nizami olacak şekilde olmalı.
Hocalarımdan ve üstatlardan bunu halletmiştik der gibi okudunuz ama değim gibi. düzenlemeler yapınca işler karıştı. sorunun kaynağını kaybettim.
Sorunum aslında daha önce hallolmuştu fakat düzenlemeler esnasında tekrar sorun oluşturdum ne yaptımsa düzeltemedim. Yardımlarınız bekliyorum üstatlarımdan.
Gelelim sorunuma:
Form yeri:"B1_GorevListe"
"Gorevler" sayfasında bulunan verilerin 5.sütun "GÖREV SAATİ" baz alınarak tarihe göre sıralama yapması.
Yeni kayıt yada kayıt güncelleme yaptığımda sıralamayı rasgele bozuyor.
Buna köklü çözüm bulabilecek varmı acaba?
Not: (İşlemler Excelden değil form üzerinden olacak)
Sıra nolarıda bozulmayacak yani sıra no larda sıralı kalacak. Ara tarihten bir görev güncelleme yapılınca yada araya yeni görev eklenince tarih ve sıralaması nizami olacak şekilde olmalı.
Hocalarımdan ve üstatlardan bunu halletmiştik der gibi okudunuz ama değim gibi. düzenlemeler yapınca işler karıştı. sorunun kaynağını kaybettim.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.