• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Güncelle Butonu Hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese hayırlı pazarlar ufak bir sorunum oldu. eski lerden getirdim gene olmadı sorunum Güncelleme hakkında.
"B2_Kalanizin" formıunda güncelle butonu güncelleme yapmaz oldu. bir kontrol edebilecek varmı acaba kıymetlı hocalarımdan.

Herkese hayırlı pazarlar ufak bir sorunum oldu. eski lerden getirdim gene olmadı sorunum Güncelleme hakkında.
"B2_Kalanizin" formıunda güncelle butonu güncelleme yapmaz oldu. bir kontrol edebilecek varmı acaba kıymetlı hocalarımdan.
Denermisiniz

Konu Sahibi
Hocam formülde çıkarma işlemi var onu yansıtmıyor Güncellemede;
Örnek: 10 izni var 3 gün kullandı kalan excelde 7 olması gerekiyordu.
Not: Toplama forma müdahale etmiyorduk. Excelde kendi topluyordu.

Konu Sahibi
Hocam kodlara bakmadan test etmiştim şimdi fark ettim. pasifize edileni aktif edince halloldu.
Emeğinize sağlık. Konu kilit.

Konu Sahibi
Hoca Sayfa "GrvVer" "O" Stütununa müdahele ediyor sonuç ondan kaynaklı sıkıntı doğuruyor.
O sütununda işlem olan satırda kodu devre dışı bırakıyor.
Form "B_2Kalanizin" de TextBox4 sadece görünse müdahele olmasa ve Sayfa "GrvVer" de O sütununa dokunmasa güncelle kodları sanırım sorun kalmayacak.

Hoca Sayfa "GrvVer" "O" Stütununa müdahele ediyor sonuç ondan kaynaklı sıkıntı doğuruyor.
O sütununda işlem olan satırda kodu devre dışı bırakıyor.
Form "B_2Kalanizin" de TextBox4 sadece görünse müdahele olmasa ve Sayfa "GrvVer" de O sütununa dokunmasa güncelle kodları sanırım sorun kalmayacak.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri