• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü güncel döviz kuru ile hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Miraga

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
927
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
merhabalar
ekdeki dosyada yapmak istediğim
1) exceldeki veriler 1. satırda başlık 2.satırda veri girişleri başlıyor excelde 0-ile 1 satır arasına 1 satır eklemem gerekiyor yani başlıklar 2 den veriler 3 den başlayacak
2) excelde G-H-I Sutünlarında TL - $ - € para birimi şeklinde ödemelerimi temsil ediyor
* buna ya excelde günlük döviz kurunu otomatik çekecek ve döviz ödemelerini tl ye çevirip Tl cinsinden toplam ödemeyi gösterecek excelde basit tarif etmek için foto (1)
1655745962762.png

* yada aşağıda makro ile aynı maktık ile resimdekine benzer birşey yapmak istiyorum
1655746160147.png

hangisi kullanışlı ve pratik olur bilemedim ordaki rakamı ileride 3 nolu resimde kullanmayı planlıyourm

1655746608125.png

Çözüm
3 nolu resim süzme tutarı sırasındaki dolar ve euro textboxlarına değer girdikten sonra çevrilmiş textbox a sonucu toplam olarak yazar kısmını düzenledim. Textbox5 ve textbox6
Konu Sahibi
merhabalar 1.nci sorunu hallettim ama döviz ile ilgili kısım devam ediyor

3 nolu resim süzme tutarı sırasındaki dolar ve euro textboxlarına değer girdikten sonra çevrilmiş textbox a sonucu toplam olarak yazar kısmını düzenledim. Textbox5 ve textbox6

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri