• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Gizli Sayfadaki Koruma Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
136
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar,

daha önce açmış olduğum konuda Adnan hocamın yardımıyla dosyanın gizli sayfasını çıkartmıştık ama bugün fark ettim de korumayı kaldıramamışız. Sizden ricam bu iki dosyanın gizli sayfalarını aktifleştirip kilitlerini açmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

Bu kodu denedim AAAAAAAAAAA şeklinde şifreyi verdi ama koruma gizli sayfada olduğu için düzenlemeyi yapamıyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Gizli sayfayı Biçim'den görünür yaptım ama şifre için kod hata veriyor.

açılmış hali

iki dosyayıda aç kodu çalıştır gizli sayfası olan excelden sayfa1 üzerine sağ tıkla göster e bas

Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam,

53. listenin şifresini kaldırmamışsınız ama 52. sayfaya uyguladığınız işlem şifreli sayfayı kopyalayıp yeni sayfaya yapıştır mı acaba?
11 tane A yapıyorum ama şifre yine hatalı diyor?

module 2 çalıştırın işinizi görün işlem bitince tekrar kilitler eğer hep açık kalsın derseniz projeyi başka bir excele export edin

Konu Sahibi
Şifre aç modülünü çalıştırdığımda dosya hata veriyor hocam

son gönderdiğim dosyadan module2 çalıştırılacak

Konu Sahibi
Hocam bu sayfada 3 tane koddan başka modul var mı?

1658245422497.png

1658248454373.png
var

Çözüm
unprotected makrosunu çalıştırın. Ctrl+f11 ile açabilirsiniz

rica ederim

1658303645413.png
1658303813720.png
mesaj kutusuna tamam dedikten sonra
1658303906884.png

Konu Sahibi
hocam bunu yaptım ama 3. işlemden sonra dosya hata veriyor. sayfa çalışmıyor yani. Yanıt vermiyor uyarısı veriyor ve excel kapatmam gerekiyor.

dosyanızı adresteki sayfaya önce yükleyin sonra indirin
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri