• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü forumda bulunan texboks lara tl cinsiden 0.00 yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Sorum su kurban küpe no comboks da küpe no secildiginde aynı forumda bulunan ödemeler kısmında 1 taksit ve 2 taksit label var bu label lerin yanında 4 adet texsboks var bu texbosl arin ilk ikisi ödeme miktarı TL cinsinden yazılacak yanındaki texbosx larda 1 taksit ödemesi yapıldı ise hemen yanındaki 1 texboks. Ödeme miktari. Hemen sol yanında bulunan textboksa tarih yazilacak
Aynı işlem 2 taksit için yapılacak
Önemli: kurban küpe no combok tan seçildiğinde 1 taksit ve 2 taksit ödeme yerlerine (0.00) TL cinsinden program otomatik olarak yazması gerekmektir bu ödemeler şayet yazılması hesaplama düzgün çıkmıyor bu arada aynı forumda bulunan kurban bedeli yanında bulunan texboks çıkan fiyat TL cinsinden olursa güzel olur

Çözüm
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
textbox4 0 dan büyükse tarih yazacak. diğer text için de aynı mantık.
haddim değil ama bence profosyonel talep açmanız çok daha sağlıklı olacaktır.
Konu Sahibi
Düzeltme kurban bedeli textboxs da 140.00 yerine 14.000.00 TL cinsinden yazilacak

Hocam merhabalar. Texbox ların ikisine siz elle meblağ girince günün tarihi mi atılacak yandaki textlere

Konu Sahibi
Merhaba veriyi girince tarih otomatik olarak yazılacak öyle olacak yalnız bu otomatik gelince programda öteki bölümlerde sıkıntı yasamiyalim özellikle güncelleme ve kayıt konusunda

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
textbox4 0 dan büyükse tarih yazacak. diğer text için de aynı mantık.
haddim değil ama bence profosyonel talep açmanız çok daha sağlıklı olacaktır.

Çözüm
TAsarım modunda textbox4 e çift tıklayıp açılan yere yazınız. Ya da PC başına geçince ben dosyaya yükleyip gondereyim

Konu Sahibi
yazdiğin kodları uyguladim tarıhı atıyor yalniz ekte bulunan ekran goruntusu ekledim yanı hissedar verilerini girerken odemeler kısımda olan 1 .ve 2 .taksıt hemen yanında bulunan Textboxlara kurban bilgileri sayfasında bulunan verilerden düsey ara mantiği ile H Sutununda bulunan verileri Textbox lara almak istıyorum böylece kurban küpe no yu seçtiğimde Textbox lara 0.00 diye bilgi geleçektir
aynı forumda bulunan kurban bedeli textbox kuban bedelinin tl cinsinden gelirse güzel olur kurban bedelini fiyatını kurban bilgileri sayfasından alıyor

Merhabalar. kurban küpe no dan seçtiğinizde text4 ve text5 e H sütunu mu gelecek?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri