• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Filtrelenmiş başlık altındaki tek bir hücreye 2 adet değer girmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okaliptos1

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Herkes selamlar, "Bileşenler" diye bir başlığım var ve bu başlık filtrelenmiş durumda. "Bileşenler" başlığının altındaki tek bir hücreye 2 tane veri girmek istiyorum bu veriler "Android "ve "Ios" olsun. "Android" ve "Ios" stringlerinin aynı tek bir hücre içerisinde bulunması gerekli. "Bileşenler" başlığına filtreleme yaparken tek bir hücre içerisinde "Android" ve "Ios" ayrı ayrı değerlendirilsin ve filtrelemede gözüksün istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
Herkes selamlar, "Bileşenler" diye bir başlığım var ve bu başlık filtrelenmiş durumda. "Bileşenler" başlığının altındaki tek bir hücreye 2 tane veri girmek istiyorum bu veriler "Android "ve "Ios" olsun. "Android" ve "Ios" stringlerinin aynı tek bir hücre içerisinde bulunması gerekli. "Bileşenler" başlığına filtreleme yaparken tek bir hücre içerisinde "Android" ve "Ios" ayrı ayrı değerlendirilsin ve filtrelemede gözüksün istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Deneyininiz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Selamlar
Bu yazdıklarınızı örnek bir dosya hazırlayarak siteye yüklerseniz, arkadaşlarımız istediğinizi daha iyi anlayarak cevap verebilirler.

Deneyininiz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri