• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Fifo Yöntemine göre excel

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DAVUT.123

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Belli dönemlerde almış olduğumuz malzemelerin stok durumu takip etmek için yapmış odluğum bir tablo var. Bu tabloda bir önceki alımdan kalan malların alındığı dönemdeki fiyatlarıyla yeni mal kullanımından önce cıkmasını sağlamak (fifo yöntemi gibi) için nasıl bir formül yazmalıyım. tabloyu alta bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Çözüm
Merhaba.

Ektedir.

Çalışma Mantığı.
Alış bilgilerini yazın. Satış Miktarı, Satışların Maliyetini, Kalan Stok Miktarını, Kalan Stok Tutarı Formüllü zaten.
K Sütunundan başlayarak ta satış tarihi ve miktarlarını yazmanız yeterli. Satış Maliyeti başlığın üzerinde Maliyet toplu hale görünüyor.

FİFO kapatıldığını da tabloda açıkça görebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Arkadaşlar merhaba. Belli dönemlerde almış olduğumuz malzemelerin stok durumu takip etmek için yapmış odluğum bir tablo var. Bu tabloda bir önceki alımdan kalan malların alındığı dönemdeki fiyatlarıyla yeni mal kullanımından önce cıkmasını sağlamak (fifo yöntemi gibi) için nasıl bir formül yazmalıyım. tabloyu alta bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Merhaba.

Sizin tablonuzda çok anlayamadım ancak Bir Stok Fifo takibi için bir sayfa ekledim. inceleyin. Çok geniş tutmadım.
Aldığınız ürünleri miktar ve birim fiyatlarını yazıyorsunuz. Çıkış tarih ve miktarlarını ayrıca yazıyorsunuz. Satışların maliyetini ve kalan stokun tutarını FİFO olarak hesaplıyor.

İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Konu Sahibi
Merhaba.

Sizin tablonuzda çok anlayamadım ancak Bir Stok Fifo takibi için bir sayfa ekledim. inceleyin. Çok geniş tutmadım.
Aldığınız ürünleri miktar ve birim fiyatlarını yazıyorsunuz. Çıkış tarih ve miktarlarını ayrıca yazıyorsunuz. Satışların maliyetini ve kalan stokun tutarını FİFO olarak hesaplıyor.

İnceleyin.
İyi çalışmalar.
İlginize çok teşekkür ederim. Forumda yeniyim, düzenlemiş olduğunuz dosyayı göremedim.

Merhaba.

Ektedir.

Çalışma Mantığı.
Alış bilgilerini yazın. Satış Miktarı, Satışların Maliyetini, Kalan Stok Miktarını, Kalan Stok Tutarı Formüllü zaten.
K Sütunundan başlayarak ta satış tarihi ve miktarlarını yazmanız yeterli. Satış Maliyeti başlığın üzerinde Maliyet toplu hale görünüyor.

İyi çalışmalar.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba.

Ektedir.

Çalışma Mantığı.

İyi çalışmalar.
Çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri