Örnek dosyada, "A & N" sayfasında, "Kasa" sayfasından veri çekmekteyim. [ B7 ] ve sonrasındaki satırlarda yazılı olan formül, [ D2 ] hücresine girdiğim metnin geçtiği tüm satırları "Kasa" sayfasından çekmekte. Ancak örnekte de göreceğiniz gibi, örneğin Ali isimli çalışanın hem "Avans" hem de "Haftalık"ları bir arada listelenmekte.
[ B6 ] hücresine yazdığım formül ile "Avans"ları ayrı, "Haftalık"ları ayrı çekmek istedim ve ikinci kıstas için [ E2 ] hücresini kullandım. Alt hücrelerdeki düzgün çalışan formülleri revize ederek, yan sayfadan iki kıstaslı veri çekmek istedim ama yazdığım formül çalışmadı.
Bu formülü ne şekilde revize etmeliyim ki, [ D2 ] ve [ E2 ] hücrelerine girmiş olduğum iki ayrı metnin geçmiş olduğu satırları yan sayfadan çekebileyim?
[ B6 ] hücresine yazdığım formül ile "Avans"ları ayrı, "Haftalık"ları ayrı çekmek istedim ve ikinci kıstas için [ E2 ] hücresini kullandım. Alt hücrelerdeki düzgün çalışan formülleri revize ederek, yan sayfadan iki kıstaslı veri çekmek istedim ama yazdığım formül çalışmadı.
Bu formülü ne şekilde revize etmeliyim ki, [ D2 ] ve [ E2 ] hücrelerine girmiş olduğum iki ayrı metnin geçmiş olduğu satırları yan sayfadan çekebileyim?
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.