• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Olanları Listelemek Hızlı Şekilde

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

xmenx

Gold Üye
Aldığı beğeni
45
Excel V
Office 2016 TR
Gold Bitiş
4 Kasım 2025
Konu Sahibi
Merhaba anadosyada stokkodu ve satışfiyatı1 olan verilerim var. Aynı klasördeki excel dosyalarını stokkodu eşleşenleri karşılaştırırak satıisfiyatı farklı olanları ana dosyanı n içerisinde dosyalardaki dosya ismini sayfa adı yaparak farklı sayfalarda listelemesi yardımlarınız için teşekkür ederim uğraşıyorum ama beceremedim dünden beri.

Çözüm
Örnek dosyalarınız gibi Anadosya.xlsm ve klasördeki diğer dosyaların A sütunları aynı ( veri, satır sayısı ve sırası), B sütunundaki fiyatlar farklı ise dosya ekte
Bu üç dosyanın A sütunları aynı ( veri, satır ve sırası), B sütunundaki fiyatlar mı farklı oluyor.

Örnek dosyalarınız gibi Anadosya.xlsm ve klasördeki diğer dosyaların A sütunları aynı ( veri, satır sayısı ve sırası), B sütunundaki fiyatlar farklı ise dosya ekte

Çözüm
Alicimri hocam basit ve sade makro kullanmış. Müsaadesiyle bende dizi ile çalışmıştım. İnceleyiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri