kardeşlerim benden büyük olan abilerim bir süredir vba ile excelden hazırladığım şablon ile wordden rapor çıkartmak istiyorum. daha öncesindende
şimdiexcelde verigirişi sayfasında sarı ile işaretlediğim alanlarda wordde sarı ile işaretlediğim alanlara , tablo sayfasında hazırladığım tabloları (wordde ekleyecegınız sayfalara eklemenızı ), spt1 ,spt2,spt3 ve Kuyu Logu 0-15 m , sk-2Kuyu Logu 0-15 m , sk-3Kuyu Logu 0-15 m excel sayfalarını wordde hazırladıgım ilgili yerlere eklemenizi rica edicem bana bunu yaparsanız çokçok sevinirim
mesudiye_052 arkadaşımız yardımcı olmuştu. ancak ben bunu rapora işleyince birtürlü yapamadım. konuya girmeden once yardımlarınızı tüm samimiyetimle bekliyorum
şimdiexcelde verigirişi sayfasında sarı ile işaretlediğim alanlarda wordde sarı ile işaretlediğim alanlara , tablo sayfasında hazırladığım tabloları (wordde ekleyecegınız sayfalara eklemenızı ), spt1 ,spt2,spt3 ve Kuyu Logu 0-15 m , sk-2Kuyu Logu 0-15 m , sk-3Kuyu Logu 0-15 m excel sayfalarını wordde hazırladıgım ilgili yerlere eklemenizi rica edicem bana bunu yaparsanız çokçok sevinirim
dosyayı ekledıgım ekte mevcutttur saygılarımla değerli forum üyeleri...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.