• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel VBA ile Stok Programı

gazidayi

Gold Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
15 Haziran 2026
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 144
Merhaba Elektronikciyim ve böyle bir stok tuttuğum excel dosyam var kendim hazırladım fakat bunu pratik bir şekilde form eklenebilir mi. Ürün Ekleyip çıkarma veya güncelleme yapıldığında kolaylık sağlayıp mevcut adeti otomatikmen düşürüp yükselten birşey olabilirmi. Karşılığı x olan ürünler aynı numaralı parçaları kullandığı için yazıldı.

Ekli dosyalar

Windows 10 Google Chrome 147
Ayrıca karşısında adet yazılı gözden kaçmış COF da var.
1776281116719.png

Konu Sahibi
Android 10 Google Chrome 146
Dediğiniz gibi olabilir sayı da önemli değil ben gerekirse adetleri tek tek kontrol eder düzeltirim. Galiba sonunda kendimi az da ifade edebildim daha doğrusu siz benim ne demek istediğimi anladınız ben olayı tamamen size bırakıyorum. Söyledikleriniz düşünceniz benin uygun olur

PCB ve Cof sayısını gerekirse tek tek kontrol eder adet sayılarını düzeltirim onlar sorun değil Ustam

Windows 10 Google Chrome 147
İşim vardıçabuk cevap veremedim.
Ekteki dosyada PCB ve COF sayfaları oluşturdum. Bütün kodları ve kodlara ait adet toplamlarını aldım.
Kulak meselesini tam anlamadım, konuyu biraz açarsan o kısmıda tamamlarız
  1. Dosya açılırken ve sayfalardaki düğmelere tıklayınca form açılıyor.
  2. Bir üründen stokta kalanı görmek için ÜRÜN KODU açılır listelerinde seçim yapılınca Mevcut geliyor
  3. Bir ürüne eklemek için ÜRÜN KODU açılır listesinden seçim yapın ve ADET girin, EKLE/ÇIKAR dümesine tıklayın.
  4. Bir üründen eksiltmek için ÜRÜN KODU açılır listesinden seçim yapın ve ADET kutusuna (örneğin -2) eksi değer girin , EKLE/ÇIKAR dümesine tıklayın.
  5. Sayfalarda bulunmayan kod için alt tarafdaki Meti Kutulaını kullanın ve YENİ GİR düğmesine tıklayın.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 138
Çok Teşekkür Ederim Emek verip uğraşmışsın çokta güzel olmuş

Ben Elektronikciyim ve Tv Panel Tamiri Yapıyorum. Ürünleri hakkında görselde belirtmeye çalıştım
PCB - COF - (VARSA KULAK HER PANELDE OLMAZ) - T-CON Tüm bunlar biribiryle bağlantılı zincirin bir halkası gibi

1. özelden iletşime geçerseniz sizden ricam ilgi alakanız ve emeğinizin karşılığı olarak cezamız ne ise belirtirseniz sevinirim
2. Ürün ararken örnek veriyorum S6C2T99A01-59U yerine sadece 59U yazsak veya içerisindeki herhangi bir yer 99A01 vs bu ürünü yine bulabilirmi ürünü
diyelimki aynı isim benzerliği olan ürünler var nasıl olacak bilmediğimden soruyorum 59U yazdım sonu öyle olan 3 tane ürün var onları alt alta gösterirmi
3. Ürünü bulduk ekle için +2 çıkarmak için -2 olarakmı işlem yapacağım

Ekli dosyalar

• 11.jpeg
    11.jpeg
    8.6 KB · Gösterim: 4
Geri