• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü excel isim ve araç plaka

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BurakYlmz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
merhabalar,

elimde iki tane excel kitabı var.
yeni excel kitabında bu iki kitaptaki isimleri ve plakaları sıralamak istiyorum.
birinini ismi araç plakaları diğeri mekanik araç plakaları.
iki kitapta da b sütununda isimler d sütununda plakalar yazıyor.
bunları üçüncü excel kitabında sıraya koymak istiyorum. aynı zamanda araç plakaları ve mekanik araç plakaları kitapları excel dosyalarında isim ve plaka değişikliği olursa üçüncü excel dosyasında da değişmesini istiyorum. düşeraya formülü ile denedim plaka veya isim değiştirince formül bozuluyor.

Çözüm
Deneyiniz; folderPath = "C:\Users\qrnz\OneDrive\Desktop\BELGE\EXCELÇÖZÜM\ARAÇTAKİP\" ' Kendi klasör yolunuza göre düzenleyin. Dosyalarınız aynı klasörde bulunmalı.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Konu Sahibi
Deneyiniz; folderPath = "C:\Users\qrnz\OneDrive\Desktop\BELGE\EXCELÇÖZÜM\ARAÇTAKİP\" ' Kendi klasör yolunuza göre düzenleyin. Dosyalarınız aynı klasörde bulunmalı.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
teşekkür ederim ellerinize sağlık

merhabalar,

elimde iki tane excel kitabı var.
yeni excel kitabında bu iki kitaptaki isimleri ve plakaları sıralamak istiyorum.
birinini ismi araç plakaları diğeri mekanik araç plakaları.
iki kitapta da b sütununda isimler d sütununda plakalar yazıyor.
bunları üçüncü excel kitabında sıraya koymak istiyorum. aynı zamanda araç plakaları ve mekanik araç plakaları kitapları excel dosyalarında isim ve plaka değişikliği olursa üçüncü excel dosyasında da değişmesini istiyorum. düşeraya formülü ile denedim plaka veya isim değiştirince formül bozuluyor.
Sayın BurakYlmz aşağıdaki dosyayı deneyiniz. Ancak bir şeye dikkat ediniz. Bir çalışma kitabının ismini 4 kelime olacak şekilde seçmişsiniz. Sizin sonuç alamama sebebiniz budur. O dosyanın adı MEKANİK ARAÇ GÖREV KAĞIDI. Ben bo dosyanın adını Araç Görev Kağıdı olarak değiştirdim. İnşaallah istediğiniz gibi olmuştur. Kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri