• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru ERP SAP Modulü Alternatifi Bakım Makrosu Açılmıyor

enes4345

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhabalar,

Bir şirkette bakım mühendisi olarak çalışıyorum. Eskiden sap bakım modülünü kullanıyorum. Şimdi çalıştığım şirkette bir erp sistemi yok. Bakımları planlamak için şu tarz bir makro buldum. Makro üzerinde çok uğraşmama rağmen makroyu bir türlü açamıyorum. Önceden hata veriyordu. Açılıyordu. Direk hataya düşüp kapanıyordu. Şimdi hiç açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Merhabalar sanırım DTPicker nesnesi var forumlarda. Ama sizin cihazda bu nense yok o nedenle açılmıyor. O nesneyi yükleyip deneyebilir misiniz.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Şu anda makroyu açtım lakin ekranda direk şu şekilde bir uyarı çıkıyor. Yardımcı olur musunuzUntitled.png

Merhabalar. Bu dosya çalışıyor. Çalışmayan kısım DTpicker nesnesi. Bu nesnenin aktif edilmesi konusunu nette aratır mısınız. Bu nesneyi aktif etmediğiniz sürece bu dosyayı kullanamazsınız.
Ya da dosyadaki DTpickere başvuru yapan her kodun düzenlenmesi gerekli, ki bu beni aşan bir durum.

Merhaba,

Dosyanız Listview'den kaynaklı OCX hatası veriyor. Listbox kullanın veya MSCOMCTL.OCX dosyasını internetten indirip register edin.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-01-25 130920.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-01-25 130920.jpg
    401.6 KB · Gösterim: 2
Geri