• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Eklenti Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;

İş yerinde ofis Bilgisayarlarının C:\ALLIANCE\AllianceBK.XLA eklentisi kullanılmakta, zaman zaman eklentiye güncelleme yapacağım zaman her makinaya mail atmaktansa güncel O:\ORTAK\ALLIANCE\AllianceBK.xla güncellediğim vakit, makinaların kullandıkları eklentilerde aşağıdaki kodu koydum, her açılışta iki dosyayı karşılaştırıyor eğer O:\ORTAK\ALLIANCE\AllianceBK.xla dosyasının son değiştirme tarihi C:\ALLIANCE\AllianceBK.xla dosyasının yeni ise ORTAK alanındaki dosyayı kopyalayıp c:\dizinine yapıştırmak istiyorum.
Sorun şurda;
Açık olan excel C:\ALLIANCE\AllianceBK.xla dosyası açık göründüğünden kopyalamayı yapamıyor. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Farklı bir yöntemde varsa sevinirim.
yapmak istediğim iki dosyayı karşılaştırmak eğer versiyon yüksek ise kopyalama işlemini yapacak

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Yeni bir kod değil aşağıdaki kısım yüklü eklentileri kaldırıyor.
Eklenti kaldırılınca da excel açık olsa bile yeni dosyayı kopyalayabiliyorsunuz.

HTML:
Kod:

sonrasında tekrar eklentiyi aktif etmek için:

HTML:
Kod:
Excel açık ve eklenti aktif olduğu için kopyalamıyor.
Bir önceki konuda önce yüklü eklentiyi kaldırıp sonrasında kopyalama yapmamış mıydınız?

Konu Sahibi
Yaptım
Eklentiyi kaldırdıktan sonra kopyalama yapmıyor
Başka bir öneriniz yardımınız olursa sevinirim.

Konu Sahibi
Kodu paylaşabilir misiniz.
Aynı kodu bende deniyeyim.
Belki bir yerde eksik bir şey yapıyorum.

Yeni bir kod değil aşağıdaki kısım yüklü eklentileri kaldırıyor.
Eklenti kaldırılınca da excel açık olsa bile yeni dosyayı kopyalayabiliyorsunuz.

HTML:
Kod:

sonrasında tekrar eklentiyi aktif etmek için:

HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri