• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Eklenen Personelin Diğer Sayfada Çıkmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
132
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlarım,

Bu ay ilk defa dosyamın BES_GIRIS sayfası personellerinde eksik personel çıktı yani ÖZLÜK DOSYASI sayfasına yeni eklenen personellerden Hasan Gelen ve Kasım Çavğa isimli personeller sayfada listelenmedi. BES GİRİŞ sayfasının özelliği ÖZLÜK DOSYASI E sütununda yeni yazan personelleri BES GİRİŞ sayfasına aktarılması şeklindedir. Dosyamı kontrol edebilir misiniz

Yardımlarınız için teşekkür eder saygıyı bir borç bilirim.

Merhabalar üstadlarım,

Bu ay ilk defa dosyamın BES_GIRIS sayfası personellerinde eksik personel çıktı yani ÖZLÜK DOSYASI sayfasına yeni eklenen personellerden Hasan Gelen ve Kasım Çavğa isimli personeller sayfada listelenmedi. BES GİRİŞ sayfasının özelliği ÖZLÜK DOSYASI E sütununda yeni yazan personelleri BES GİRİŞ sayfasına aktarılması şeklindedir. Dosyamı kontrol edebilir misiniz

Yardımlarınız için teşekkür eder saygıyı bir borç bilirim.
Merhaba
Dosyanızı yapabilirmiyim diye inceledim fakat dosyada kayıtlı bir çok personelin Tc ve diğer bilgileri var isterseniz dosyanızı kaldırıp daha sade bir dosya ekleyin güvenlik açısından KVKK kanuna göre yaptığınız yasal değil.

syn mcexrem dosyanızda herhangi bir sorun göremedim, 11 personel yeni eklemişsiniz, hepsi bes giriş sayfasına aktarılıyor.

Adım adım kontrol edin modülün işleyişini derim, bende halen bir problem görünmemekte.
Ekran Alıntısı.JPGEkran Alıntısı3.JPGEkran Alıntısı2.JPG

Konu Sahibi
office 365 olan bilgisayardan denedim yine 9 personel çıkıyor hocam?

Sorunsuz Çalışıyor.
Kodlarınızı görsel olarak düzenledim.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri