• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Düzenlenmiş Dosya Algoritma Yardım -Makro

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÜMİT

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Ekteki dosyadaki koşulları sağlayan bir makro yazmak istiyorum . Yardımcı olabilir misiniz ?

Ekteki dosyadaki koşulları sağlayan bir makro yazmak istiyorum . Yardımcı olabilir misiniz ?
@ÜMİT bey anlamakta zorluk çekiyorum. Dosya içeriğinizi düzenleyip farklı bir yol ile anlatırsanız size yardımcı olmak isterim. Arkadaşlar da anlatımınız karışık geldiği için ilgilenememiş olabilir. Dosyayı güncelleyince cevaplayın lütfen.

Dosya ektedir.
Sarı hücreleri sırayla doldurunuz. ( I - C - W ) (Büyük Harf Olacak)

Hocamın dediği gibi gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Dosyanın yalın halini ve talebinizi iletebilirseniz.

Konu Sahibi
Merhaba,

Yardımlarınızı için teşekkür ederim.

Açıklamalarla ilgili anlaşılmayan durumlar olduğu için dosyamı tekrar düzenleyerek daha anlaşılır ve VBA kodlama sıralama mantığıyla oluşturdum.

Yardımlarınız için tekrar teşekkürler,

Öncekiyle şimdiki çok farklıymış :D

Merhaba,

Açıklamalarla ilgili anlaşılmayan durumlar olduğu için dosyamı tekrar düzenleyerek daha anlaşılır ve VBA kodlama sıralama mantığıyla oluşturdum.

hocam siz üretim takibi mi yapmaya çalışıyorsunuz ?

Merhaba,

acil dönüş yap hocam dediklerin m kolonu için çakışıyor
Process-NOK kısmında

Dosyayı kontrol edip, iletiyor olacağım.

Herşey tamamdır başarılar dilerim.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Hazırladığım dosya örnek çözümünüzün aynısı değil mi.

@ÜMİT bey teşekkürler. Takıldığınız yerde iletişime geçebilirsiniz.

Geri