makroeko
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 48
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar
Aynı yöntemli iki konuda yardımınızı rica ediyorum.
106_H07V-K isimli dosyamla ilgili sorum şu,
Veri sayfasında R sütunundaki formüle M6 çarpanından sonra, düşeyara ile bir katsayı çarpanı daha eklemek istiyorum.
Şöyle olmasını istiyorum.
Veri sayfasında F sütunundaki Kesite uygun olarak,Dizayn kriterleri sayfasındaki AA sütunundaki kesitlere denk gelen AC sütunundaki değerleri çarpan olarak eklemenizi rica ediyorum.
--------------------
104_H07V-R isimli dosyamla ilgili sorum şu,
Yöntem aynı ama hücredeki formüller farklı olduğu için nereye nasıl koyacağımı bilmiyorum.
Veri sayfasında R sütunundaki formüle M6 çarpanından sonra, düşeyara ile bir katsayı çarpanı daha eklemek istiyorum.
Veri sayfasında F sütunundaki Kesite uygun olarak,Dizayn kriterleri sayfasındaki Y sütunundaki kesitlere denk gelen Z sütunundaki değerleri çarpan olarak eklemenizi rica ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kolay gelsin.
Aynı yöntemli iki konuda yardımınızı rica ediyorum.
106_H07V-K isimli dosyamla ilgili sorum şu,
Şöyle olmasını istiyorum.
Veri sayfasında F sütunundaki Kesite uygun olarak,Dizayn kriterleri sayfasındaki AA sütunundaki kesitlere denk gelen AC sütunundaki değerleri çarpan olarak eklemenizi rica ediyorum.
--------------------
104_H07V-R isimli dosyamla ilgili sorum şu,
Yöntem aynı ama hücredeki formüller farklı olduğu için nereye nasıl koyacağımı bilmiyorum.
Veri sayfasında F sütunundaki Kesite uygun olarak,Dizayn kriterleri sayfasındaki Y sütunundaki kesitlere denk gelen Z sütunundaki değerleri çarpan olarak eklemenizi rica ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kolay gelsin.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.