• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü DÜŞEYARA fonksiyonu verileri istediğim yere sıralamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ebakirci41

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Öğrenci yoklama çizelgesi hazırlıyorum. Öğrencilerin yoklamalarını yaparken gelmeyen öğrencilere sıfır işaretliyorum. Diğer sekmede yoklama çizelgesi var. Eş zamanlı olarak gelmeyen öğrencilerin numaralarını yoklama çizelgesinde görmeliyim. Satırlar arasında boşluk olmamalı. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Öğrenci yoklama çizelgesi hazırlıyorum. Öğrencilerin yoklamalarını yaparken gelmeyen öğrencilere sıfır işaretliyorum. Diğer sekmede yoklama çizelgesi var. Eş zamanlı olarak gelmeyen öğrencilerin numaralarını yoklama çizelgesinde görmeliyim. Satırlar arasında boşluk olmamalı. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba hocam;
Ekli dosyada yer alan çalışmayı, istemiş olduğunuz çözüm için bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.
Merhaba hocam;
Ekli dosyada yer alan çalışmayı, istemiş olduğunuz çözüm için bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri