• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Dosyaları Seç Birleştir ve PDF Yap

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
Ekli dosyada PDF butonu ile klasör içerisinden seçmiş olduğumuz word ve excel dosyalarını tek bir pdf dosyası olarak birleştirip PDF sayfasında C5 hücresindeki isimle masaüstüne PDF olarak kayıt yaptırmak mümkün müdür? Yardımcı olabilir seniz sevinirim. Saygılarımla

Çözüm
Bir deneyin. Adobe acrobat sisteminizde kurulu olmalı. Referansları da resimdeki gibi eklemeniz lazım. Sayın Balta hocanın birleştirme kodlarından istifade ettim.(Böylelikle excelCozum.com arşiv belgeleri kütüphanesine dönüştüğünün bir göstergesidir). Denemeyi Balta hocanın bilgisayrında yapıldı.Ben deneyemedim. O yüzden Adobe pro yüklü olmazsa çalıştırılamaz biliyorum.1643625393036.png
Bir deneyin. Adobe acrobat sisteminizde kurulu olmalı. Referansları da resimdeki gibi eklemeniz lazım. Sayın Balta hocanın birleştirme kodlarından istifade ettim.(Böylelikle excelCozum.com arşiv belgeleri kütüphanesine dönüştüğünün bir göstergesidir). Denemeyi Balta hocanın bilgisayrında yapıldı.Ben deneyemedim. O yüzden Adobe pro yüklü olmazsa çalıştırılamaz biliyorum.1643625393036.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri