• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Doktor Nöbet Listesi Hazırlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

drerto

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba, oldukça karışık bir nöbet listesi hazırlıyoruz. 80 kişiyiz. Gündüz için 15 Farklı poliklinik, 8 farklı servis var. Her gün için nöbet tutulması gereken 8 farklı bölüm var. Her bölüme en az 1 kıdemli bir kıdemsiz asistan nöbeti yazmamız gerekiyor. Ayrıca gündüz polikliniklerde beraber çalışan kişilerin aynı gün nöbetçi olmaması gerekiyor. Kıdemli/kıdemsiz asistanların nöbet sayıları farklı. Haftaiçi/haftasonu nöbet sayıları farklı.
Şöyle bir excel makrosu oluşturmak istiyorum, o ay gündüz kimin hangi poliklinikte çalışacağını, nerede kaç nöbet tutacağını ben makroya gireceğim. Makro bana bu koşulları sağlayacak bir nöbet listesi yaratacak. Ücreti mukabilinde bana bunu hazırlayabilecek olan var mı? Ben örnek nöbet listesi, gündüz listesi vesaire göndereceğim.
Teşekkürler.

Çözüm
Merhaba.
Ücretli talep formun üst taraflarında var(Özel Talep).
İstiyorsanızda bir örnek dosya ekleyin belki burdada yardım eden çıkar.
Sanırım zor olmaz.
Merhaba.
Ücretli talep formun üst taraflarında var(Özel Talep).
İstiyorsanızda bir örnek dosya ekleyin belki burdada yardım eden çıkar.
Sanırım zor olmaz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri