• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü damga ile getirmek istediğim verinin biçimi düzenlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

playersk

Yeni Üye
Katılım
25 Ara 2023
Mesajlar
5
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.

Ben Damga(10) ile başka bir sayfadan alt alta veri(sayı) getirdim ancak getirmek istediğim veri para birimi olarak yazılıyken, getirdiğim veri para birimi olarak değil de sadece sayı olarak yazılıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
 
=Sheet1!A1 & " " & PARA_BİRİMİ_FORMATI(DAMGA(10)) & " " & Sheet1!A2
deneyin
veya
=Sheet1!A1 & " " & FORMAT(DAMGA(10); "Currency") & " " & Sheet1!A2
deneyin
 
Konu Sahibi
=Sheet1!A1 & " " & PARA_BİRİMİ_FORMATI(DAMGA(10)) & " " & Sheet1!A2
deneyin
veya
=Sheet1!A1 & " " & FORMAT(DAMGA(10); "Currency") & " " & Sheet1!A2
deneyin
Yok maalesef olmadı. Ek'te yükledim örnek bir dosya.
 
Konu Sahibi
bu dosyada 2 tane rakam var ne istiyorsunuz
Bu bir örnek dosya. Konuyu okuyan arkadaşlarımız ve sizin çok fazla kafasını karıştırmamak için oluşturdum.

İlk sayfadaki 2 hücrede bulunan rakamları damga(10) ile 2.sayfaya getirdim. Ancak bu getirdiğim rakamlar ilk sayfadaki gibi para birimi şeklinde getiremedim. Sadece sayı olarak geldi. Benim bunları para birimi şeklinde 2.sayfadaki hücreye getirmem gerekli. Bunun için konu açmıştım.
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst