• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü combobox 'la çekilen isimleri sıralasın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

c.sadak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
hayırlı akşamlar Refaz bey
özür diliyerek başlıyorum sayfa isimlerinin güncelenmesi bozulmuştu daha önce kaydet tuşu ile yapılıyordu
ben sayfa nomaralarını kaldırdım çünkü kayıt yaparken denetleme yapmıyordu sildiğim bir sayfanın numarasının özerine yazıyordu onun için gereksizdi.
size zahmet boş vaktiniz olursa biraz ilgilenirseniz size minnetar olurum

1.listboxtan sayfaya gitmesini sağlamak
2.silme işlemini yapması
3.sayfa isimlerinden değişiklik yapılması yani günceleme yaması

size çok teşekür ediyorum yaprsanızda yapmasanızda tekrar hayırlı akşamlar

Çözüm
Bişey değil.Ben size kendi taktiğimi uygularım dosyanızda eklerseniz.
Silme ve Güncelleme butonlarını örneğin Sil&Güncelle olarak adlandırıp buna tıklayınca silmedeki listbox açılır ve sağ tuşa basınca Sil ve Güncelle butonları çokar ordsn yapılor bu sayedr iki iş ile uğraşılmamış olunur.

Fikir iyiyse böyle yapalım.
silme işide tamam sayfa korumalı olduğu için hata veriyormuş
Doğru evet önceki konunuzdan unprotect ve protect kodları yazmıştım şifre 5 ile başlıyordu heralde.Demekki burda eklememişsiniz.Bendede hata vermişti ve böyle çözmüştüm.

silme işide tamam sayfa korumalı olduğu için hata veriyormuş
size zahmet sayfadaki isimlerinin değşikliği için günceleme yede bi bak bilirmisiniz
Bunun için bence yeni konu açın orda tam anlatıp.Yarın müsait olunca bende bakarım.
Konu açın deme sebebim konu çok uzuyor.
Başlıktaki sorun çözüldü.

Bişey değil.Ben size kendi taktiğimi uygularım dosyanızda eklerseniz.
Silme ve Güncelleme butonlarını örneğin Sil&Güncelle olarak adlandırıp buna tıklayınca silmedeki listbox açılır ve sağ tuşa basınca Sil ve Güncelle butonları çokar ordsn yapılor bu sayedr iki iş ile uğraşılmamış olunur.

Fikir iyiyse böyle yapalım.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri