• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü combobox 'la çekilen isimleri sıralasın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

c.sadak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
merhaba Refaz bey sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın her ne kadar başlığı isim sıralama desem'de sorun başka herşey güzel çalışıyor fakat bi sayfa silmek istersem sayfaya giderken formu unload me yaptık bunu nasıl çözeriz bu ayarları bozmadan yardımlarınızı bekliyorum çok teşekürler

Merhaba abey.

cbmno combodan sayfa seçilince kapanıyordu dolayısıyla silme olayı gerçekleşmiyor.
Bunun için sanal bir listbox eklettim kodla ve sayfa isimlerini oraya aldırdım.Çift tıklayınca silme sorusu geliyor evet olunca gerçekleşiyor.
Aklıma böyle çözüm geldi.Hata felan olursa yazarsınız.

555.gif

Rica ederim.Aslında yeni farkettim listboxtta isimler çıkmalıydı numara yerine.Akşama doğru ayarlayıp eklerim dosyayı belki sizde yapabalirsiniz combodaki mantık aynı zaten.

Konu Sahibi
çok teşekür
ben pek anlamıyorum nasıl kulanışlıysa siz dah iyi bilirsiniz

Gifteki gibi anlaşılır yaptım ve ayarlamaları alttaki koddan yaparsınız örneğin 2.Sütun gözükmesin derseniz.

111.gif

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Gifteki gibi anlaşılır yaptım ve ayarlamaları alttaki koddan yaparsınız örneğin 2.Sütun gözükmesin derseniz.

Ekli dosyayı görüntüle 21229

HTML:
C#:

Ekli dosyayı görüntüle 21229

HTML:
C#:
çok teşekürler hakını helel et çok yerdım etin allah razı olsun senden

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri