• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ComboBox İle Seçilen Sayfanın Kodunu Yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi geceler;
Siz değerli hocalarım desteğiyle kurumumda sık olarak kullandığım bir dosya yapmak istiyorum. Dosya son aşamaya geldi. Fakat dosyaya tek tek buton eklemektense 3 buton ile yapılabilir mi diye düşünyorum. Fakat beceremedim. Yine siz değerli hocalarımın desteğine ihtiyaç duydum. Özetlemek gerekirse;
Dosyada Modül1 de Sayfa isimlerine göre Ön İzle ve Yazdır kodları mevcut. Benim yapmak istediğim veri girişi sayfasında Combobox1 den sayfa adını seçip
Örneğin Arıza Tespit Raporu sayfasını seçtiğimde Ön izleme Modüle1 deki Sub ARIZA_TESPİT_RAPORU_ÖN_İZLE() kodunu çalıştırabilirmi
Arıza Tespit Raporu sayfasını seçtiğimde Yazdır Modüle1 deki Sub ARIZA_TESPİT_RAPORU_YAZDIR() kodunu çalıştırabilir mi?
Arıza Tespit Raporu sayfasını seçtiğimde PDF yap Modüle3deki kodu uyarlayamadım. Çünkü sayfalardaki boş satırları gizlemeden tümünü yapıyor. Bunuda beceremedim. Destek olursanız sevinirim

Konu Sahibi
Sayın Alicimri hocam .Çok teşekkür ederim. Tam istediğim şekilde çalışıyor. Sadece seçilen sayfayı önce aşağıdaki kod ile boş satır gizlenecek ve daha sonra ise Combobox1 deki sayfa adı ile masa üstüne PDF Yapacak.
Bu Kod Ön izleme yapmadan sadece satırları gizleyecek. Ve diğer kodla ise PDF yapacak
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Hocam ComboBox1 Den seçilen sayfayı aynı zaman da nasıl ComboBox1 deki isimle PDF yaparız?

Konu Sahibi
Sayın Alicimri hocam evdeki pc ye dosya PDF yapmıyor. Fakat iş yerindeki pc de oluyor. Neden acaba. Referanslardan neyi aktif etmeliyim

Evdeki PC'deki ile işyerindeki PC'nin ofis veya Windows versiyon farklılıklarından olabilir.
Evde yazıcı var mı? Yoksa, yazıcı olarak PDF görünüyorsa, yazdırınca PDF olarak kaydeder ama isim ve klasörü siz belirlemeniz gerekir.

Konu Sahibi
Evdeki PC'deki ile işyerindeki PC'nin ofis veya Windows versiyon farklılıklarından olabilir.
Evde yazıcı var mı? Yoksa, yazıcı olarak PDF görünüyorsa, yazdırınca PDF olarak kaydeder ama isim ve klasörü siz belirlemeniz gerekir.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri