• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü class factory istenen sınıfı sağlamıyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocalarım evde tasarladığım programı iş yerindeki pc de kullanmaya çalışıyorum lakin " class factory istenen sınıfı sağlamıyor " hatası alıyorum

.ocx dosyalarını register ettim ve VisualBasic6-KB896559-v1-ENU indirip yükledim daha sonra tekrar register ettim yine sonuç aynı

iş yerindeki pc windows10 64 bit office professional 2016 32bit yardımcı olurmusunuz lütfen.

Çözüm
Benzersiz sıra no verme kodları basit eklenir abey evauate,row vs... kodlarla yapılır yada max ilede yapılır hertürlü.
Dosyanızdaki kodlara bende bakmaya korkuyorum sçıçası bir sürü yanlış var gibi :)
Neyse konu dağıldı abey.Başlık için tavsiyem ocx ile uğraşmadan ve registieren yapmadan deneyin.Registieren ysptıysanızda unregistieren yapın.
İşyerinizdeki pc ile ve benim pc aynı bit ve excelde aynı.Bende yolladığınız dosyada sorun yok.
Konu Sahibi
Benzersiz sıra no verme kodları basit eklenir abey evauate,row vs... kodlarla yapılır yada max ilede yapılır hertürlü.
Dosyanızdaki kodlara bende bakmaya korkuyorum sçıçası bir sürü yanlış var gibi :)
Neyse konu dağıldı abey.Başlık için tavsiyem ocx ile uğraşmadan ve registieren yapmadan deneyin.Registieren ysptıysanızda unregistieren yapın.
İşyerinizdeki pc ile ve benim pc aynı bit ve excelde aynı.Bende yolladığınız dosyada sorun yok.
Tamamdır hocam herşey için teşekkür ederim biraz daha çabalayayım silme kodlarım için bakayım bir teşekkür ederim

Tamamdır hocam herşey için teşekkür ederim biraz daha çabalayayım silme kodlarım için bakayım bir teşekkür ederim
Rice ederim.
Yapamadığınız yerde konu açarsınız yardımcı oluruz vakit olunca.Benzersiz olunca silmede güncellemede çok basit olur.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri