• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Checkbox aktif ve Pasif olayı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
checkbox seçimi sayfaya X olarak atma
Herkese hayırlı geceler daha önce yukarıdaki linkte açtığım konu bitti sanıp kapatmıştım fakat kullandıkça birkaç hata fark ettim. Kıymetli üstatlarım desteklerinize ihtiyacım var.
Kısaca sorunum şöyle:
1. Sorun: FrmTahsis formunda Güncelle Kaydet dediğimizde Checkboxlar kayıt yapıyor ama eğer o an aktif sayfa durumuna göre. Benim isteğim doğrudan belirtilen yola yani Ayarlar sayfasına kaydetsin.

2. Sorun: FrmTahsis formunda CheckBox lardaki EVET ve HAYIR seçeneklerinden evet seçildiğinde tamam fakat vazgeçtik hayır seçelim dediğimizde evet seçimi iptal olsun istiyorum. Çünkü her ikiside aktif seçili durumda oluyor.

Çözüm
Eğer isterseniz class ile resimlerdeki gibi kısaca yapabilirsiniz.
Hangi checkboxa tıklarsanız çalışır Tahsis formunda.

Yani evet işaretlenirse otomatik hayır işaretsiz olur ve tersi.Checkbox39 uda doğru adlandırın.

222.gif

1.png

2.png
Konu Sahibi
Hocam az önce aşağıdaki yöntem ile halettim o kısmı sadece Kaydet dediğimde hata alıyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Yani aktif sayfa açıksa kayıt yapıyor gibi gibi oluyor fakat CheckBox ile ilgili kodda sanırım hata var.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Eğer isterseniz class ile resimlerdeki gibi kısaca yapabilirsiniz.
Hangi checkboxa tıklarsanız çalışır Tahsis formunda.

Yani evet işaretlenirse otomatik hayır işaretsiz olur ve tersi.Checkbox39 uda doğru adlandırın.

222.gif

1.png

2.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri