• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Çalışma kitabının tüm sayfalarını koruma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada giriş sayfasını açılış sayfası yapacak makro kullanıyorum. Genel ve Makro sayfasında ise A sütunu boş olan satırları gizleyen ve sayfa koruması yapan makro kullanıyorum. Genel ve Makro sayfası dışındakileri de sayfa koruması yapmak istiyorum. Diğer sayfalar için ayrı ayrı sayfa koruması makrosu yazmak yerine tüm çalışma kitabını sayfa koruması yapıp, her hangi bir sayfada düzeltme yapmak istediğimde şifre girip sayfa korumasını kaldıracak ve başka sayfaya geçtiğimde o sayfayı otomatik olarak sayfa koruması yapacak bir makroya ihtiyacım var. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim.

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Sayfaları çoğaltırsanız sayfanın kod bölümündeki kodlarıda ekleyin.

Konu Sahibi
Merhaba sayın muygun. Dosyaya sadece giriş sayfası var ve diğer sayfalar gizlenmiş. Bu şekilde değilde her sayfa açık olsun ihtiyaç duyduğumda sayfa korumasını sayfayı koru sekmesinden açayım

Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayın userx uygulayıp dönüş yapacağım

Konu Sahibi
Uyguladım ama sayfa koruması yapmadı sayın userx. Size zahmet bakabilir misiniz?

Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayın userx kod tamam elinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri