• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Buton ile renkli ve siyah beyaz yazdırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ASLAN7410

Yeni Üye
Aldığı beğeni
105
Katkı
%7
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba, ekte gönderdiğim dosyamda buton ile yazıcımdan renkli veya siyah beyaz yazdırmak istiyorum.
Çeşitli kodlar denedim ama yapamadım, butona bastığımda inputbox içine 1 yazdığımda renkli, 2 yazdığımda
siyah beyaz yazdırmak istiyorum, yazdırma diyalog penceresindeki yazıcı özelliklerine girince yazıcının tüm özelliklerinin
resmini de ekledim, Renk Seçeneği kısmında açılır menü içinde ilki renk, ikincisi Siyah Beyaz yazıyor.

Makro kaydet ile yapmaya çalıştım, iki ayrı yapay zeka ile yapmaya çalıştım olmadı.

Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba

Renkli yazıcım yok aşağıdaki kodu kullanarak yazıcı ekranını açabilirsiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Aşağıdaki kodları kullanarak ta istediğin işlemleri yapabilmen gerek, tabi yazıcı modeline göre değişebilir

HTML:
Kod:
Google AI aşağıdaki kodları verdi kendinize uyarlayıp deneyin
HTML:
Kod:

Merhaba

Renkli yazıcım yok aşağıdaki kodu kullanarak yazıcı ekranını açabilirsiniz.
HTML:
Kod:

Aşağıdaki kodları kullanarak ta istediğin işlemleri yapabilmen gerek, tabi yazıcı modeline göre değişebilir

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Sayın KarıncaZ nin kodları tam istediğim gibi oldu ellerinize sağlık.

Hayırlı günler diliyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri