• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bürolara Göre Personel Dağıtımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emre004gs

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
Gerekli açıklamayı excel içerisinde yaptım yardımlarınız için teşekkürler saygılar.

Merhaba, size özel talep kısmında yardımcı olurum. Konu için çok detaylı kodlar yazmak gerekiyor, fazlaca uğraştıracak.

Personel sayfasında değişiklik olduğunda,
liste isme göre alfabetik sıralanır ve yerleşim sayfasına bürolara göre dağıtım yapılır.

Konu Sahibi
Teşekkürler hocam bir sorum olucaktı bunu tek bir sayfada gerçekleştirebilirmiyiz yani bir sayfadan yapıp diğer sayfaya yapmak yerine tek sayfada gerçekleştirebilirmiyiz

Deneyiniz.

Konu Sahibi
hocam teşekür ederim tam istediğim gibi olmuş ancak attığım excel dosyasındaki format gibi gerçekleştirebilirmiyiz yani birleştirilmiş büronun içerisine ekleme şeklinde gerçekleştirmek istiyorum bu formatta mümkünmüdür

Deneyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
hocam çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık Allah razı olsun istediğim gibi olmuş ancak hocam hücreleri daha fazla yapmak istediğimde yani k ya kadar sınırlı olmadan yapmak istediğimde kod ekranındaki k olan yerleri hangi hücre yapıcaksam onu yazıcam değil mi

Evet, K olan yerleri değiştirmeniz yeterli.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri