• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü bul ve yaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 863
  • Etiketler Etiketler
    bul ve yaz
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Atc

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Örnek dosyasının içinde bulunan sayfa1 'deki tabloya diğer sayfalardan karşılık gelen numaranın yanındaki hücrelerin yazılması gerekiyor. Ayrıca aynı klasör içinde bulunan 2024 adlı excel dosyasındada veriler var onlarında kaşılığında olan verilerin gelmesi gerekiyor.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
For Each cell In sourceRange
For Each ws In Worksheets(Array("Ocak", "Şubat", "Mart", "Nisan", "Mayıs", "Haziran", "Temmuz", "Ağustos", "Eylül", "Ekim", "Kasım", "Aralık"))

Sayfa isimleri bu şekli ile koru. Sorun olur ise mesaj yaz. Testleri yapıldı
Sayfayı verdiğiniz format bizim size yardım edeceğimiz asıl sayfa formatının örneği olmalı. Yap boz psikolojisi sistemi devre dışı bıraktık. Tekrardan test edildi B2:E en son satıra kadar tüm veriler getiriyor. Sayfa formatınızın dışına çıkmayın. Başarılar dilerim.

Konu Sahibi
anladım demek istediğinizi.Sayfada yeniyim kuralları bilmiyodum kusura bakmayın.Konuyu yanlış aksettirmişim size.İstediğim şey yapmışsınız.Yalnızca şuan örnek olarak attığım gibi çalışma sayfası eklediğimde sadece Marta kadar olan sayfadak verileri alıyor.Yeni bir Çalışma sayfası ekeldiğim zamanda o sayfalardan veri almak istiyorum.Sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın.

Nisan, Mayıs ....sayfaları eklemek istediğinizde Vba kodları oldukça farklılık gösterecektir. Sayfanızı oluşturun ekleyin. Son hali ve içinde 5, 6 satır veri olsun yeterli. Şimdi sayfanızı ekleyin.

For Each cell In sourceRange
For Each ws In Worksheets(Array("Ocak", "Şubat", "Mart", "Nisan", "Mayıs", "Haziran", "Temmuz", "Ağustos", "Eylül", "Ekim", "Kasım", "Aralık"))

Sayfa isimleri bu şekli ile koru. Sorun olur ise mesaj yaz. Testleri yapıldı

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri