• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bul ve Renklendir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talip21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 1,201
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı günler sayın hocalarım.
Ekli dosyamda userform ile ara bul yapılıyor. Yalnız bana lazım olan aradığım kişiyi bulduktan sonra kaydet butonuna bastığımda renk ile işaretlenip renklendirilmesi.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Aradığınızı bulunca ve kaydet'e tıklayınca ikisi de aynı renk mi olacak?

Siz sadece seçtiğiniz kişinin renklenmesini diğerinin renginin kalkmasını mı istiyorsunuz anlayamadım?

Konu Sahibi
Siz sadece seçtiğiniz kişinin renklenmesini diğerinin renginin kalkmasını mı istiyorsunuz anlayamadım?
Hocam hayırlı akşamlar. Hocam şuan bi değişiklik yapılması haricinde programı çok güzel ayarladınız. Allah razı olsun.
Sorunu şöyle anlatayım. 2 adet ali var 1. Sırada Ali kaya 5. Sırada Ali dal . 5. Sırada bulunan Ali dal ın renklenmesini istiyorum.
Arama yaparken 1. sıradaki Ali Kaya renkli oluyor Sonrakini bul dediğimde Ali Dal a geçiyor ve oda renkleniyor 2 ali birden renklenmiş oluyor.

Konu Sahibi
Kontrol eder misin?
Hocam hakkınızı helal edin sizi yoruyorum. Ali kaydı yaptığımda oldu. İki isimli elifi denediğimde yine aynı sorun çıktı. Aliyi kayd ettikten sonra eliflerde deneme yaptım aynı sorun çıktı.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri